Богословське відділення / Презентація третього номера збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК",
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Презентація третього номера збірника наукових праць "БОГОСЛОВСЬКИЙ ВІСНИК"

 

25 березня 2010 року на Богословському відділенні КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича відбулась презентація збірника наукових праць «БОГОСЛОВКИЙ ВІСНИК №3».

bv3_500

Презентацію очолив завідувач Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю.Федьковича, кандидат богословський наук, доцент, протоієрей Микола Щербань. Отець завідувач, зокрема сказав: «...Сьогодні ми маємо за честь презентувати вже третій номер збірника наукових праць нашого відділення... Вже стає традиційним, що  саме напередодні Святого Великодня у світ виходить черговий номер «Богословського вісника»...

p3250466_500

 Безсумнівно, що у час, коли чимало духовних і моральних чеснот опиняються, фактично, «на периферії» у системі особистих цінностей сучасної людини, коли моральне та інтелектуальне зубожіння стає жахливою, проте цілком реальною нормою  - саме зараз, як ніколи актуальними є завдання справжнього духовного просвітництва... Природно, що первинна роль у цій справі повинна належати духовним навчальним закладам, які впродовж століть були осередками віри, благочестя, науки та культури.

p3250473_500

...Нині ми радіємо з того, що науковий та інтелектуальний потенціал духовних шкіл нашої Церкви поступово починає реалізовуватись: проводяться чимало наукових та науково-практичних конференцій, круглих столів, тощо. Звичайно, ми не менш радіємо з того, що й наше відділення не залишається осторонь цих процесів... адже наукове зростання будь-якого навчального закладу немислиме без комплексної наукової роботи...

... Вітаю усіх вас, вельмишановні студенти та викладачі, із виходом у світ «БОГОСЛОВСЬКОГО ВІСНИКА №3» та бажаю нових наукових  звершень...».


Версія для друку
Автор: prot-docent
Дата створення: 2010-03-25
Рубрика:
Перегляди: 3615

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.