Богословське відділення / Завідувач Богословського відділення взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята у кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Чернівці (додано відео),
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Завідувач Богословського відділення взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята у кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Чернівці (додано відео)

 8 січня 2017 року, в день Собору Пресвятої Богородицi, коли Свята Православна Церква святкує день пам’яті правв. Йосифа Обручника, Давида царя та Якова, брата Господнього, завідувач Богословського відділення, доц. прот. Микола Щербань взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Чернівці.

dscn8017_500

dscn8013_500

dscn8014_500_02

img_9215_500

 Цього дня в кафедральному соборі керуючому Кіцманською єпархією, Високопреосвященнійшому архієпископу Чернівецькому і Кіцманському Онуфрію, співслужили митрополит Чернівецький і Буковинський Данило, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло, а також запрошене духовенство.

З благословення архієпископа Онуфрія, на запричасному стиху, з повчальною проповіддю до присутніх у храмі парафіян звернувся прот. Микола Щербань.

dscn8022_500

dscn8024_500

По завершенні богослужіння з вітальним словом до присутніх архієреїв, духовенства та вірян, від імені викладачів та студентів Богословського відділення, звернувся прот. Микола Щербань. Отець-завідувач побажав усім присутнім щастя, здоров’я, миру, щедрих Божих благословінь у Новому році та успіхів у натхненій праці у справі розбудови нашої Святої Помісної Української Православної Церкви Київського Патріархату, а студенти Богословського відділення привітали присутніх колядками та віншуваннями.

 

dscn8040_500

dscn8044_500

 


Версія для друку
Автор: fmykolaj
Дата створення: 2017-01-09
Рубрика: Богослужіння
Перегляди: 1123

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.