Богословське відділення / Делегація Богословського відділення взяла участь в урочистій академії з нагоди посвяти в слухачі Буковинської Малої академії наук учнівської молоді,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Делегація Богословського відділення взяла участь в урочистій академії з нагоди посвяти в слухачі Буковинської Малої академії наук учнівської молоді

15 жовтня 2015 р. Буковинська Мала Академія наук радо відкрила двері першокурсникам. Урочистості відбулися у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

На запрошення директора БМАНУМ – Марії Тріски, в урочистостях взяли участь представники Богословського відділення КПБА при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ ім. Ю. Федьковича, зокрема: завідувач Богословським відділенням, доцент прот. Микола Щербань та учасники вокального ансамблю ,,Менестрель” – у складі викладачів та студентів відділення.

1438688388_univer_zag_500

,,Науковець – той, хто бачить світ цікавішим та яскравішим” – такими словами відкрив захід Президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, Академік наук вищої школи України, доктор фізико-математичних наук, професор Олександр Ушенко.

12_500_03

Після виступу пана Президента Малої Академії для всіх присутніх у залі виступив вокальний ансамбль Богословського відділення – ,,Менестрель” (під керівництвом викладача відділення дияк. І. Луцана), у виконанні яких прозвучала пісня в пам’ять про вічну славу Героїв України – ,,Степом, степом” в обробці Театру Пісні ,,Джерела”.

0909_500

Нових слухачів Академії привітала головний спеціаліст сектору координації діяльності вищих навчальних закладів освіти та науки Чернівецької ОДА Оксана Сакрієр. Вона передала привітання першокурсникам від директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА Палійчук Оксани Михайлівни, та, процитувавши Вольтера, який сказав, що "успіх науки залежить від сміливого розуму" побажала молодим науковцям бути сміливими та не боятися ставити запитання.

unnamed_500

1413288242_d_1_500

У заході також взяли участь: почесний президент БМАНУМ з 1996 року, доктор хіміко-біологічних наук, професор – Степан Костишин; перший проректор Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, професор, доктор фізико-математичних наук – Роман Петришин; директор БМАНУМ – Марія Тріска; працівники Інституту післядипломної педагогічної освіти, представники позашкільних навчальних закладів та закладів освіти, викладачі ЧНУ та БДМУ, педагоги шкіл міста та області.

Своїми виступами присутніх потішили й вихованці ОЦЕВ ,,Юність Буковини”.

dsc02282_500

Насамкінець за українською традицією нових слухачів Малої академії отець Микола Щербань благословив у добру путь, окропивши їх свяченою водою.

На піднесеній ноті урочистості завершились першим дзвінком для першокурсників та гімном Буковинської Малої академії наук учнівської молоді.

87_500

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2015-10-16
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 664

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.