Богословське відділення / З третього січня розпочинається реєстрація на ЗНО-2014 ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




З третього січня розпочинається реєстрація на ЗНО-2014

Реєстрація на ЗНО-2014 розпочнеться 3 січня і триватиме до 5 березня. А ЗНО триватиме з 3 до 27 червня.

Перелік предметів ЗНО у 2014 році не зміниться.  Вступники до вищих навчальних закладів матимуть можливість скласти ЗНО з 11 навчальних предметів.

Першим предметом тестування стануть іноземні мови, а завершуватимуть основну сесію ЗНО-2014 хімія, всесвітня історія та світова література. Два дні цього року виділили на проведення тестування з української мови і літератури, враховуючи велику кількість абітурієнтів, які щороку беруть участь у тестуванні з цих предметів.

Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії за потреби можуть бути перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами, а світової літератури – російською мовою.

Для проведення ЗНО-2014 на Буковині перенесли пункти проведення тестування та замінили людей, які залучені до проведення ЗНО.

– Пункти тестування 2014 року ми перенесли, – розповів директор департаменту освіти ОДА Михайло Бауер. – Тепер вони будуть зосереджені в профтехучилищах та вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації, а не в школах. Ми це зробили, тому що завжди піддаються сумніву результати ЗНО. Буде замінено не лише всі пункти, а й людей, які залучені до проведення ЗНО.

Нагадуємо Вас про те, що згідно Угоди про спільну освітню діяльність між Київською Духовною Академією УПЦ КП і Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича, підписаною 18 квітня 2003 року абітурієнти на перший курс стаціонарної форми навчання Богословського відділення ЧНУ подають сертифікат Українського центру оцінування якості знань освіти (УЦОЯО) із Історії України з найдревніших часів до наших днів та української мови і літератури, а також сертифікат за вибором із світової літератури  чи іноземної мови.


Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2014-01-03
Рубрика: Богослужіння
Перегляди: 513

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.