Богословське відділення / Студенти Богословського відділення взяли участь у засіданні координаційної ради з питань молодіжної політики,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студенти Богословського відділення взяли участь у засіданні координаційної ради з питань молодіжної політики

13 листопада 2013 року, о 15:00 год., в Сесійній залі Обласної державної адміністрації проводилася зустріч координаційнаої ради з питань молодіжної політики на якій, за вповноваженням голови студентського парламенту ЧНУ ім. Ю.Федьковича Данелюка Івана, були присутні студенти Богословського відділення при філософсько-теологічному факультеті, вони ж заступники голови студентського парламенту університету – Куцак Іван та Куцак Тарас, а також радник голови студентського парламенту університету – Міськів Юрій.

img_0894_500_01

img_0923_500

,,У контексті завдань Глави держави щодо залучення громадськості, насамперед активної молоді, до формування та реалізації державної й регіональної політики органи місцевої влади мають створити системну і постійну взаємодію з інститутами громадянського суспільства, виробити ефективні механізми їх впливу на процес підготовки і прийняття суспільно важливих управлінських рішень, - сказав голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 13 листопада, під час зустрічі зі Студентським парламентом Буковини. - Маю сподівання, що свої інтелектуальні здібності, сучасне мислення у поєднанні з прагненням утверджувати європейські стандарти життя ви спрямуєте на творення нового обличчя Буковини і своєї держави”.

Спілкуючись з активними студентами області, керівник виконавчої гілки влади в краї додав, що притаманні буковинській молоді завзяття, ентузіазм, громадянська активність і щирий патріотизм формують, за великим рахунком, майбутнє Чернівецької області, а тому повинні всебічно підтримуватися органами виконавчої і представницької влади та буковинським суспільством.

img_0927_500

thumbnail.

thumbnail_01.

thumbnail_02.

Михайло Папієв вручив посвідчення депутатів Студентського парламенту Буковини 27-ом лідерам студентського самоврядування області. Саме на них, як зазначив голова облдержадміністрації, лягає відповідальність за відстоювання та захист прав студентів регіону. «Вірю, що на кожного з вас чекають високі злети, ще більші здобутки на шляху до знань, професійної майстерності і самореалізації. Нехай на вашому шляху незмінними супутниками будуть віра у свої сили та надія на здійснення всіх задумів», - висловив побажання голова облдержадміністрації.

Прес-служба

Богословського відділення


За матеріалами ЧОДА


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-11-15
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 957

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.