Богословське відділення / Подільський державний аграрно-технічний університет відзначив славний ювілей - 90-річчя з дня створення,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Подільський державний аграрно-технічний університет відзначив славний ювілей - 90-річчя з дня створення

9 квітня 2009 року Подільський державний аграрно-технічний університет відзначив славний ювілей - 90-річчя з дня створення. З благословення ректора Київської Православної Богословської Академії митрополита Переяслав-Хмельницького Димитрія, в урочистостях присвячених ювілею університету прийняв участь завідувач Богословського відділення філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича доцент, прот. Миколай Щербань.

 

09.04.2009_1
 

 

Під час урочистостей усі гості, а з поміж них було чимало високопосадовців усіх рівнів, та й всі присутні мали змогу ознайомитись з історією та сьогоденням університету. Всі запрошені мали можливість оглянути навчально-виробничу базу університету. Особливим предметом гордості ректорату ПДАТУ є університетський храм, який споруджується на території цього навчального закладу.

 

09.04.2009_2
 

 

На урочистій академії присвяченій ювілею отець Миколай від імені Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та ректора Київської Православної богословської Академії митрополита Переяслав-Хмельницького Димитрія, а також від імені викладачів та студентів Богословського відділення ЧНУ привітав ректорат, викладачів та студентство університету та побажав успіхів на освітянській ниві.

У своєму вітальному слові отець Миколай, зокрема, сказав: «... Всім відома істина: «Народ, який не знає своєї історії - не достойний свого майбутнього», втім, перефразовуючи цю тезу, ми можемо стверджувати, що народ, який не дбає про власне майбутнє, ніколи не буде мати власної історії... Саме тому, нині на цьому урочистому заході з нагоди 90-річчя ПДАТУ, ми всі маємо змогу переконатися у тому, що тут є велика наукова спільнота небайдужих до майбутнього нашої держави людей... Саме тих людей, які своєю щоденною кропіткою працею будують це майбутнє... Нехай же Всемилостивий Господь і надалі благословляє Вашу подвижницьку працю на нелегкій освітянській ниві... ».
На згадку отець Миколай подарував ректору університету, доктору сільськогосподарських наук, професору, академіку АН ВО України Бахмату Миколі Івановичу картину із зображенням храму Чернівецького університету.


Версія для друку
Автор: admin
Дата створення: 2010-01-05
Рубрика:
Перегляди: 3558

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.