Богословське відділення / Світле Свято Воскресіння Христового,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Світле Свято Воскресіння Христового

З великою духовною радістю зустріли викладачі та студенти Богословського відділення світле Свято Воскресіння Христового.Святкове богослужіння очолив завідувач Богословського відділення, кандидат богословських наук, доцент, прот. Микола Щербань у співслужінні викладача-методиста Богословського відділення, кандидата богословських наук, свящ. Миколи Лагодича Було відслужено пасхальну полуношницю, а опівночі, під спів пасхальної стихири "Воскресіння Твоє, Христе Спасе, ангели оспівують на небесах..." було звершено хресний хід навколо храму.

 

p4273945
 

 

Велично та надзвичайно урочисто співав цього дня хор Богословського відділення під керівництвом студента 5-го курсу Василя Пазюка. Зворушливо і радісно лунало цієї ночі "Христос воскрес - воістину воскрес!".

 

p4274023
 

 

За богослужінням було прочитано Пасхальне послання Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-Укарїни Філарета.

Наприкінці богослужіння було здійснено уставне освячення Артоса.

У своїй проповіді з нагоди Христового Воскресіння отець-завідувач, зокрема, сказав: «Возлюблені у Христі брати і сестри! Христос Воскрес! Сьогодні серце кожного православного християнина сповнюється неймовірною радістю. Адже як ми чули в Огласительному слові Іоана Золотоустого «...Христос Воскрес - і смерть щезла...» Господь, Який нині засяяв із гробу, Своїм Воскресінням здійснив величне і нездійсненне - переміг саму смерть. У Воскресінні Христовому всі ми отримали величний дар життя, життя вічного... Це величне свято з року в рік переконує нас у тому, що Правда Божа завжди переможе диявольські підступи та оману, це свято переконує нас, що добро ніколи не буде переможене злом... Вітаю Вас, возлюблені у Христі, із цим величним святом! Нехай пасхальна радість та Божественний мир, які прийшли у світ з Воскресінням Христовим, завітають нині до кожної оселі, до кожної родини...»

 

p4274024
 

 

По завершенні богослужіння було зійснено освячення продуктів.

 

Адміністрація сайту www.bogoslov.cv.ua щиро вітає усіх відвідувачів нашого ресурсу із Світлим Святом Воскресіння Христового!
Бажаємо Вам щедрих Божих благословінь, миру, добробуту, окриленого настрою, злагоди та душевної величі. Нехай Всемилостивий Господь, що нині воскрес із гробу, дарує Вам щастя, здоров'я, віру, надію та любов.

 


Версія для друку
Автор: admin
Дата створення: 2010-01-04
Рубрика:
Перегляди: 3588

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.