Богословське відділення / Великий Четвер,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Великий Четвер

24 квітня 2008 року, у Великий Четвер, в університетському храмі було відслужено належні великопостові богослужіння, з літургією Свт. Василія Великого. які очолював завідувач Богословського відділення, кандидат богословських наук, доцент, прот. Микола Щербань у співслужінні викладача-методиста Богословського відділення, кандидата богословських наук, свящ. Миколи Лагодича. За божественною Літургією студенти-богослови, які напередодні посповідались, запричастились Святих Христових Таїн.

 

p4243812
 

 

Цього ж дня в університетському храмі було відслужено традиційний молебен за дітей-сиріт - студентів університету. На молебні були присутні проректор з науково-педагагічної роботи з навчально-виховної роботи проф. Марусик Тамара Володимирівна, заступники деканів факультетів, студенти, гості. Молебен відслужив завідувач Богословського відділення, кандидат богословських наук, доцент, прот. Микола Щербань. По завершенні молебна отець-завідувач, зокрема, сказав: "Возлюблені у Христі! Вже традиційним у нашому університеті стало здійснення цього щорічного молебна. Нині, у ці передвеликодні дні, кожен із нас намагається зробити своє життя кращим, стати добрішим, щирішим... Ми повинні пам'ятати, що не помічаючи потреб ближніх ми не можемо достойно послужити Богові... Возлюблені у Христі! Ми всі повинні пам'ятати також і про те, що кожен із нас ніколи не буде забутий, покинутий чи самотній. Ми всі маємо Величного і Доброго Батька - Отця Небесного, до Котрого щодня звертаємось : "Отче наш!"...

 

p4243813
 

 

Ввечері цього ж дня в університетському храмі було відслужено Утреню Великої П'ятниці з читанням 12-ти Страсних Євангелій. Вечірнє богослужіння очолив викладач-методист Богословського відділення, кандидат богословських наук, свящ. Микола Лагодич.

 

p4243817
 

 


Версія для друку
Автор: admin
Дата створення: 2010-01-04
Рубрика:
Перегляди: 3588

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.