Богословське відділення / Викладачі та студенти Богословського відділення взяли участь у заупокійному богослужінні в річницю упокоєння протоієрея Димитрія Садов’яка,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Викладачі та студенти Богословського відділення взяли участь у заупокійному богослужінні в річницю упокоєння протоієрея Димитрія Садов’яка

22 листопада 2016 року, у вівторок 23-ї неділі після П’ятидесятниці, викладачі та студенти Богословського відділення взяли участь у заупокійному богослужінні в річницю упокоєння протоієрея Димитрія Садов’яка. Архієрейську Божественну Літургію у Кафедральному Соборі Преображення Господнього м. КОломия та заупокійну Літію за митр. прот. Димитрієм Садов’яком в річницю його смерті очолив керуючий Коломийською Єпархією, Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан.

За богослужінням Преосвященному Владиці співслужили: перший проректор Київської Православної Богословської Академії, митр. прот. Олександр Трофимлюк, благочинний Отинійського благочиння митр. прот. Володимир Липко, благочинний Коломийського міського благочиння митр. прот. Василь Мізюк, завідувач Богословським відділенням КПБА при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ ім. Ю. Федьковича прот. Миколай Щербань, прот. Михайло Возняк, прот. Тарас Мойсюк, методист богословського відділення КПБА при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ ім. Ю. Федьковича прот. Миколай Лагодич, прот. Сергій Цьома, прот. Тарас Кобевко, ієрей Василь Дійчук, ієрей Мирослав Пушкарук, ієрей Роман Лазарук, ієрей Анатолій Момот та диякон Антон Трачук.

Божественну Літургію супроводжував хор Богословського відділення КПБА при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ ім. Ю. Федьковича під керівництвом диякона Ігоря Луцана.

1479971094_9_767x1023_1

dscn8533_500

dscn8549_500

dscn8555_500

1479971104_15_1023x767

Після відпусту Владика Юліан звернувся до присутніх зі словами повчальної проповіді, в якій нагадав про християнське розуміння смерті і вічного життя, зазначивши, що на цвинтарях, на надгробках, викарбовують дві дати – дату народження і дату смерті, а між ними стоїть маленьке тире. Дата народження і дата смерті визначені Богом. А ця рисочка є людським життям – миттю, яку творить сама людина. Також, Архіпастир розповів про життєвий шлях спочилого протоієрея Димитрія, який є добрим прикладом для наслідування вірянами та духовенством.

Далі Архієрей очолив заупокійну Літію за спочилим протоієреєм Димитрієм. 

За богослужінням молились рідні, парафіяни, друзі, вихованці та знайомі спочилого.

Після заупокійного богослужіння Архієрей, у співслужінні духовенства, очолив Панахиду на могилі спочилого протоієрея Димитрія Садов’яка.


за матеріалами 

сайту Коломийської єпархії



Версія для друку
Автор: prodo
Дата створення: 2016-11-26
Рубрика: Богослужіння
Перегляди: 421

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.