Богословське відділення / Студенти та викладачі університету завітали з передноворічною казкою до спеціалізованої школи-інтернату №4,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Студенти та викладачі університету завітали з передноворічною казкою до спеціалізованої школи-інтернату №4

Цьогорічні навідини студентів і викладачів філологічного та філософсько-теологічного факультетів Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича на найвеличніший день, яким для усіх є 19 грудня, тобто Святого Миколая, до вихованців комунального закладу «Чернівецька спеціалізована загально-освітня школа-інтернат №4»,  виявилися ювілейними – п’ятими. Викладачі університету Світлана Шабат-Савка, Галина Загайська та Ігор Луцан – разом із студентами привезли до малечі не тільки подарунки, але й передноворічно-різдвяну казку, яку відтворили на високій сцені  у театральний спосіб університетські виконавці.

dscn2740_500

Заступник директора з виховної роботи цієї установи Вадим Антошков розповів, що у школі-інтернаті навчаються діти-сироти, діти-інваліди ті, що без опіки, з малозабезпечених і багатодітних сімей. Усього – 171 школяр.

dscn2749_500

–  Благодійництво і ті глибокі традиції, які з ним тісно пов’язані, - наголосила Світлана Шабат-Савка, завжди вирізняли український народ. Була доволі широка когорта меценатів, людей небайдужих і заможних. Ця соціальна платформа об’єднувала усіх і тих, кому конче потрібні були людські увага і підмога. – Університет це не тільки науковий осередок. Університет – насамперед милосердя. Свідчення цьому відгуки на ті тривожні події, які тривають на Сході України. Маленькі друзі і про вас не забуваємо. Сьогодні знову прийшли привітати зі Святим Миколаєм. Милосердя і добро – два міцні крила у нашому житті. Прийміть найкращі віншування від двох деканів – Бориса Бунчука і Василя Балуха, викладачів і студентів.

… Діти, особливо 5-6 років поринули у дивовижний світ казки, де Добро і Зло, де головні герої просять Святого Отця повернути з війни синів до рідних домівок, аби матері дочекалися їх живими.

dscn2769_500

dscn2764_500

dscn2779_500

dscn2789_500

dscn2795_500_01

dscn2805_500

dscn2815_500

dscn2823_500

dscn2834_500

dscn2835_500

Ангели-охорнці вселяють надію на краще. Святий Миколай нагодився із щедрими подарунками: солодощами, іграшками і всім найдобірнішим із того, що полюбляють діти. Він попросив шефів допомогти йому адже у школі-інтернаті 171 вихованець і кожен зачекався на сюрпризи. Усі разом співали «Ой, хто, хто Миколая любить», колядували «Ой радуйся земле, Син Божий народився» і «Нова радість стала». Найохочіші малюки навіть вийшли на сцену і виконували оці глибоко-духовні твори одним голосом на очах у своїх ровесників. Святий Миколай насправді створив казку. За це школярі щиро дякували йому і його помічникам із шостого корпусу ЧНУ, які побували у них на ювілейному зібранні.

dscn2843_500

dscn2858_500

dscn2862_500

dscn2871_500

dscn2747_500

Василь Джуран

Джерело: ЧНУ


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2015-12-18
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1178

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.