Богословське відділення / Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Чернівецький національний університет має хорошу традицію: вручати дипломи магістрів кращим своїм випускникам 28 червня, на День Конституції України. У цей день відзначається також День молоді, і це також знаково. Завершення університетського навчання – то, насправді, лише старт, бо хто успішно вчився і сумлінно ставився до здобуття власного фаху, для того успішне професійне життя тільки розпочинається. Привітати молодих, талановитих і наполегливих у навчанні випускників прийшла міська та обласна влада.

dscn0372_500

Розпочалася урочиста академія цьогоріч хвилиною пам'яті – бо здобувати фах у мирній країні і рідною мовою наші випускники мають змогу завдяки тим, хто захищає честь і гідність держави на передовій у зоні бойових дій. Пам'ять тих, хто поліг в ім'я вільної країни, вшанував увесь Чернівецький університет хвилиною мовчання.

Якщо головним побажанням всіх років для випускника було побажання успіху, то зараз молодим спеціалістам передусім побажали мирного неба над головою. А буде мир – буде все.

Насправді всім тим, хто отримує сьогодні диплом магістра, у житті вже дуже пощастило: вони навчалися п'ять років у одному з кращих класичних університетів країни, який цього року (4 жовтня) відзначатиме своє 140-річчя. А рівно чотири роки тому центральний корпус цього навчального закладу, Резиденцію митрополитів Буковини і Далмації, включено до міжнародної спадщини ЮНЕСКО.

З вітальним словом до магістрів-випускників звернувся ректор Чернівецького національного університету Степан Мельничук, який повідомив натхненій молоді: «Все тільки починається. Успіхи і зусилля заради успіху, перемоги найбільші також попереду. Але ці 5 років не забудуться, як і не забудеться міцна студентська дружба». Також Степан Васильович назвав імена кращих випускників ЧНУ, якими пишається наш навчальний закладі щиро побажав магістрам  доповнити цей список своїми  біографіями.

«Бажаю вам успіху на шляху побудови майбутнього. Нехай береже вас Господь», - щиро побажав міський голова Олексій Каспрук.

Уже рідний для всіх студентський гімн, відпущені в небо жовто-блакитні кульки – це також хороша традиція в честь магістрів Чернівецького університету.

dscn0374_500

Насамкінець урочистої академії протоієрей Микола Щербань поблагословив випускників на щасливе життя – аби Божа благодать була завжди з ними.

dscn0382_500_01

Почесну місію відкриття брами університету для випускників-магістрів виконав ректор університету  проф. С.В. Мельничук.

dscn0386_500_01

dscn0389_500

Після урочистої ходи містом магістрів чекає вручення дипломів у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка, а перед тим  - закладка капсули на місці відновлення пам’ятника першому ректору Костянтину Томащуку (також Центральний парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка).

За матеріалами: сайту ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

Пропонуємо до уваги відвідувачів нашого сайту фоторепортаж про подію на сайті ВІД І ДО.

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2015-07-21
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 716

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.