Богословське відділення / Протоієрей Микола Лагодич взяв участь в урочистій академії з нагоди посвяти в учні-члени БМАНУМ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Протоієрей Микола Лагодич взяв участь в урочистій академії з нагоди посвяти в учні-члени БМАНУМ

8 жовтня 2014 року, в Мармуровій залі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича відбулася урочиста академія – посвята в учні-члени Буковинської Малої академії наук учнівської молоді -2014.

1412779533_dsc_0657

У заході взяли участь: президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, проректор з наукової роботи Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича – Олександр Ушенко; почесний президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, доктор біологічних наук, професор, радник ректора – Степан Костишин; головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Оксана Сакрієр; директор Буковинської Малої академії наук учнівської молоді – Марія Тріски; викладач-методист Богословського віддліення КПБА доц., прот. М.Лагодич; декани факультетів, керівники наукових відділень Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, викладачі ЧНУ ім. Юрія Федьковича та Чернівецького державного медичного університету; керівники Чернівецького обласного інституту післядипломної освіти та позашкільних навчальних закладів, представники закладів освіти області та учні-слухачі БМАНУМ.

1412779569_dsc_0672

1412779510_dsc_0661

1412779491_dsc_0683

Відкрив урочисте зібрання президент БМАНУМ Олександр Ушенко, який зауважив, що Буковинська мала академія упродовж всіх років існування залишається на високому рівні, а її слухачі добиваються вагомих результатів.

У своєму зверненні до першокурсників БМАНУМ Олександр Григорович наголосив: «Викладачі та науковці Чернівецького національного університету ім Юрія Федьковича дуже серйозно відносяться до роботи з вами. І це не банальна фраза – це справді так.

Під час навчання в малій академії, потенціал кожного з вас буде примножуватися і розвиватися. Ми на вас дивимося як на стратегічний резерв не тільки освітньої та наукової галузі Буковини, а й країни загалом»

1412779555_dsc_0678

Після виступу пана Президента Малої Академії для всіх присутніх у залі виступив вокальний ансамбль ,,Менестрель", у виконанні яких прозвучали дві пісні в пам'ять про вічну славу Героїв України.

1412779584_dsc_0685

Оксана Сакрієр передала вітання від директора Департаменту освіти і науки Оксани Палійчук, а також відзначила, – «У вас велика місія – бути гідними учнями, патріотами, гуманними особистостями. Переконана, що в цій залі зібралися найрозумніші, найталановитіші учні, які в подальшому будуть прославляти своїх попередників.

На вашому шляху будуть зустрічатися труднощі, і це нормально, адже це життя.

Та ви ніколи, ніколи не здавайтеся. Як говорив відомий політичний діяч Вінстон Черчилль: «Успіх недовговічний, поразка – не фатальна, мужність продовжувати – ось що має значення».

Директор Буковинської малої академії наук Марія Тріска привітала бманівців і висловила переконання, що в майбутньому вони стануть гордістю для своїх батьків, педагогів і всього буковинського краю.

Марія Костянтинівна вручила посвідчення слухачів БМАНУМ керівникам наукових відділень.

Від імені керівників наукових відділень учнів привітала кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України Чернівецького національного університету ім.Юрія Федьковича Світлана Герегова, яка зауважила, що робота в малій академії повинна бути спрямована не тільки на наукову діяльність, а й на єдність і процвітання нашої держави.

1412779487_dsc_0711

1412779545_dsc_0688

Перед першокурсниками також виступила випускниця Буковинської Малої академії наук учнівської молоді 2014 року, переможця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2013/2014н.р., нагороджена Президентською стипендією, сьогодні – студентка Буковинського державного медичного університету Анастасія Гоян.

1412779575_dsc_0739

В кінці урочистостей отець Микола благословив всіх присутніх у святковій залі, окропивши свяченою водою.

1412779523_dsc_0733

1412779571_dsc_0737

За матеріалами: Департаменту освіти і науки ЧОДА

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2014-10-09
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1136

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.