Богословське відділення / Учасники ансамблю ,,МЕНЕСТРЕЛЬ” взяв участь у святкуванні 50-ліття з часу заснування Сучавського університету ,,Штефан чел Маре” (РУМУНІЯ),
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Учасники ансамблю ,,МЕНЕСТРЕЛЬ” взяв участь у святкуванні 50-ліття з часу заснування Сучавського університету ,,Штефан чел Маре” (РУМУНІЯ)

Від Чернівців до румунського міста Сучава – дуже близько. Та попри таку відстань, Сучава – це зовсім інша країна, з іншими звичаями, менталітетом, розвинутою інфраструктурою.

9 жовтня 2013 року з благословення завідувача Богословського відділення КПБА при філософсько-теологічному факультеті ЧНУ ім. Ю.Федьковича, доц., прот. Миколи Щербаня учасники ансамблю Богословського відділення ,,МЕНЕСТРЕЛЬ” (керівник –  викл., дияк. І.Луцан) відвідали місто Сучаву (Румунія) та взяли участь у святковому концерті з нагоди Дня Сучавського університету імені Штефана Великого.

foto_144_500

Учасниками свята стали три навчальні заклади Чернівців.

 Поїздку очолила офіційна делегація ЧНУ у складі завідувача відділу з навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти – Лариса Іванівна Кушнір та методист 2 кат. відділу з навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти Оксана В’ячеславівна Олексюк.

hwbimn7tjpg_500

k_h_fg_2j1o_500

  В рамках поїздки, для студентів ЧНУ, була проведена екскурсія по університету, а також було організовано паломництво до православних храмів міста Сучави. Своєю чарівністю та неповторними мозаїчними зображеннями паломників здивував монастир Святого Великомученика Іоана Сучавського, в якому й знаходяться його нетлінні мощі.

Опісля відвідин університету, храмів та міста в актовім залі університету був проведений святковий концерт у якому студенти ЧНУ ім. Юрія Федьковича. По завершенні концертної програми для гостей з Чернівців свій виступ підготувала вокально-танцювальна група Сучавського університету ,,Веселка”.

Поїздка завершилася святковою вечерею, під час якої студенти ЧНУ імені Юрія Федьковича та Сучавського університету імені Штефана Великого мали змогу поділитися своїми враженнями про побачене й почуте ними впродовж цієї поїздки.

 

Прес-служба

Богословського відділення

 


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2013-10-15
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1128

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.