Богословське відділення / ПРИВІТАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ,
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




ПРИВІТАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ

З благословення завідувача богословського відділення доц., прот. Миколи Щербаня учасники ансамблю Богословського відділення ,,Менестрель” спільно із студентами філологічного факультету привітав дітей школи-інтернат №4 з Різдвяними святами.

_dsc0933_500_500

Ініціаторами та організаторами заходу стали: голова університетського профбюро – Боднарук М.І.; декан філософсько-теологічного факультету – проф. Балух В.О.; завідувач богословським відділенням – доц., прот. М. Щербань; голова профкому філологічного факультету – доц. Загайська Г.М.; голова профкому філософсько-теологічного факультету – доц. Козьмук Я.Р.; методист богословського відділення – доц., прот. М. Лагодич; докторант кафедри релігієзнавства та теології – доц. Шкрібляк М.В.; викладач богословського відділення – дияк. І. Луцан.

Так воно і є! Різдвяне свято триває всього лише один день, а привітань з подарунками чекають багато дітлахів. Отож, 12 грудня 2012 року першим закладом який відвідали представники ЧНУ став комунальний заклад ,,Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №4” міста Чернівці, яка знаходиться на вулиці Московської Олімпіади 3а.

 На дворі грудень, а попереду потрібно ще встигнути привітати і інших малят нашого прекрасного міста, тому, це тільки початок. Діти добре пам’ятають тих, хто їм пообіцяв привезти подарунки і з нетерпінням чекають виконання заповітної мрії.

_dsc0908_500_500

Ця зустріч була початком різдвяної акції. Але з чого все починалося?

Після дзвінка з інтернату і нашого візиту, ми з нетерпінням та духовним піднесенням поспішали до дітей з різдвяними поздоровленнями.

_dsc0841_500_01_500_01

На святі були присутні представники влади, вчителі школи, – всі ті, кому не байдужий матеріальний достаток такої категорії дітей. Концертну програму підготували учасники ансамблю Богословського відділення із уст яких пролунало багато колядок та пісень, які подарували дітям багато радості та посмішок.

Слава Богу за все! Найдивовижніше враження справив на нас живий дитячий інтерес і активна участь малечі у роздумах про сенс і значення Різдва для всього людства. І слава нашому Господу, що в кінці кожної виконаної колядки на вітальний вигук ,,Христос народився!” діти в один голос гучно відказували: ,,Славімо Його!”.

Опісля концертної програми організатори факультетів пригостили дітей школи солодощами, а також подарували багато цінних подарунків.

Свято залишиться в серцях кожного присутнього, адже воно було зігріте теплотою, щирістю та турботою адміністрації інтернату, викладачів та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, меценатів та всіх запрошених.

 

 

Прес-служба

Богословського відділення


Версія для друку
Автор: zan-lu
Дата створення: 2012-12-13
Рубрика: Новини відділення
Перегляди: 1242

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.